Sociale vaardigheden

Verbeteren van sociale vaardigheden

Het kan zijn dat je moeite hebt met contact onderhouden met leeftijdsgenoten. Soms voel je je onzeker als je bij anderen bent of durf je moeilijk nee te zeggen. Misschien wordt je gepest of lukt het niet om aansluiting te vinden bij klasgenoten. Het verbeteren van je sociale vaardigheden kan hierbij helpen.

In de training ‘verbeteren van sociale vaardigheden’ leer je vaardigheden die bruikbaar zijn in het dagelijkse contact met anderen. Je leert vertellen hoe jij in bepaalde situaties denkt, wat jij voelt, doet of zegt. Het doel van de training is om te beseffen dat je op verschillende manieren kunt reageren op een sociale situatie en hoe je een keuze maakt uit de verschillende mogelijkheden.

De training ‘verbeteren van sociale vaardigheden’ wordt gegeven aan jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen van die hun sociale vaardigheden willen verbeteren of vergroten. Bij voldoende aanmeldingen probeer ik zoveel mogelijk te matchen op leeftijd.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 90 minuten. Aan de training gaat een intakegesprek vooraf. Een groep bevat maximaal 8 personen. De kosten bedragen € 250,- inclusief het intakegesprek.

Voor meer informatie of inschrijven kun je me altijd mailen of bellen.