Over Cotraad

Mijn naam is Bianca Hendriks (1975) en samen met mijn partner Wilco, dochter Flore (2012) en zoon Fedde (2014) woon ik in Eindhoven. Mijn droom was altijd al om ooit mijn eigen praktijk te starten. Hiervoor wilde ik echter eerst voldoende en gevarieerde werkervaring opdoen en mezelf als professional leren kennen om vanuit een gedegen basis te kunnen werken. In 2014 heb ik mijn droom gerealiseerd en ben ik gestart met Cotraad.

Ik heb de opleiding Ontwikkelingspsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heb ik nog diverse opleidingen en cursussen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen (zie Overzicht).

Ik ben sinds het jaar 2000 bezig met het trainen, coachen en behandelen van mensen. Deze ervaring heb ik ondermeer opgedaan in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs/onderwijsondersteuning en (huisartsen)zorg.

Visie:

Hulp van een psycholoog of coach daagt je uit om je overtuigingen, doelen en gedragingen op een andere manier te bekijken. Zo kom je los van knellende patronen. Op die manier kun je – samen met mij – op zoek naar een passende oplossing om beter in je vel te zitten en je doelen te behalen.