Aanbod

Cotraad (spreek uit als kootraad) is gespecialiseerd in psychosociale hulpverlening (op een coachende manier) en trainingen. Cotraad heeft de focus op dat wat al goed gaat en hoe dit uitgebouwd kan worden. Samen proberen tot andere inzichten te komen en ontdekken wat je denkt en wat belangrijk voor je is, zijn de rode draad. Humor, geen poespas en een goede sfeer zijn kermerkend voor de trainingen en behandelingssessies, al kan het soms ook prikkelend en confronterend zijn. Jouw hulpvraag staat centraal wat maakt dat er volop flexibiliteit mogelijk is tijdens de trainingen en individuele hulp.

Kijk onder het kopje psychosociale hulpverlening voor uitgebreide informatie.

Trainingen voor:

  • Volwassenen op verschillende gebieden, zoals o.a. emoties, weerbaarheid, faalangst en sociale vaardigheden.
  • Ouders die anders willen omgaan met hun kind.
  • Professionals en leerkrachten die met jongeren en jongvolwassenen werken en die hun vaardigheden en kennis willen vergroten.

Naast een standaard aanbod wat te vinden is onder het kopje trainingen, is het mogelijk voor Cotraad om maatwerk te leveren. Met andere woorden: zit jouw training om bepaalde vaardigheden of kennis te vergroten er niet bij, neem dan contact op en ik kijk naar de mogelijkheden om hier alsnog een training voor te ontwikkelen.

Advies voor:

  • Iedereen met een korte vraag.
  • Bedrijven op het gebied van hulpverlening.